Cazare: 0040 244 367 277
Birou: 0040 244 369 990
Motelul pe care il veti gasi in incinta Pensiunii Casa Cornu a fost construit cu scopul de a oferii tot confortul clientilor sai. Modern si cochet, linistit si intim, motelul are 22 de camere duble. In fiecare camera oaspetii pot beneficia de TV, aer conditionat, mini frigider, uscator de par. In plus, fiecare camera are grup sanitar propriu cu cabina de dus si semineu.Si pentru ca oaspetii  sa petreaca un timp cat mai placut, in fiecare camera se afla o biblioteca si jocuri distractive: remi, carti, sah si table.

 
Pe langa toate acestea pensiunea Casa Cornu mai ofera oaspetilor sai si alte facilitati: piscina, terasa, gradina/curte, teren de sport, room srvice, gratar/barbeque, sala de mese, living, acces la bucatarie, etc. 

 
Daca va e foame sau sete, daca sunteti obositi sau plictisiti nu ezitati sa faceti un popas la Pensiunea Casa Cornu. Pur si simplu parcati masina in siguranta in parcarea pensiunii si rasfatati-va cu o masa savuroasa si o atmosfera deosebita. Iar in cazul in care dorit sa savurati o bautura in timp ce ascultati tonurile calde alemuzicii ce se aude in surdina, atunci nu ezitati sa va bcurati de serviciile oferite de barul din incinta pensiunii. 

Motel